Hjärta och smärta

Så två veckor har gått och saker har faktiskt förändrats. Han kallar dig darling och väntar på att få träffa dig. Kompromissar. Säger att han saknar dig när du gått och gör plats för dig. Och du är glad. Du är glad nästan hela tiden och saker känns plötsligt ganska enkelt. Hur läskigt och radikalt rak och dramatisk du än varit har inte han blivit bortskrämd, som alla andra blivit. Du refererar till honom som "en kille" och han blir sur och säger att han "vill inte bara vara EN kille, han vill vara KILLEN". Du cyklar hem och ingenting, inte ens punkan på framhjulet, kan få dig att sluta le.

Men det är här skon klämmer. Du står på tröskeln till att kasta dig in i någonting kanske fantastiskt. Något kanske fantastiskt som kanske kan bli väldigt väldigt smärtsamt, om du minns rätt. Cellerna i kroppen minns hur det kändes förra gången och vill inte riktigt ta det där sista klivet. Vågar inte riktigt. Du är väl inte dum heller, du lär väl dig efter de första brännskadorna att du skall inte leka med elden igen. Eller? Lär du dig någonsin? Och att dessutom ha orosmolnet över dig hela tiden med vetskapen om att han kommer dra förr eller senare. Borde du klippa helt nu för att skona ditt arma hjärta från mer lidande och invänta nästa tåg? Eller borde du kasta dig ut, hänga kvar i grenen tills den går av och du faller fritt utan förvarning? Hur modig är du?

Huckleberry

Kommentarer
Postat av: Sapfo

Jag minns den där känslan. Och det slutar aldrig vara ett gamble. Bara du kan avgöra vad du ska göra den här gången. Puss!

2010-10-08 @ 08:17:00

DINA TANKAR OM INLÄGGET:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas inte)

URL/Bloggadress:

Tanke:

Trackback