Kissie................

Att unga tjejer idag tycket att det här är vackert är läskigt. Jag vill aldrig skaffa barn om dem ska växa upp med ideal som Kissie.
Eller så skaffar jag så många ungar så jag kan uppfostra en hel jävla arme med vettiga, lyckliga, mätta barn!
Vågar inte lägga upp någon bild ifall hon vill stämma bloggen, hon gillar sånt tydligen, kolla länken.
http://www.kissies.se/2011/04/02/jag-fore-och-efter-2/#comments

Kommentarer
Postat av: Ponnie Parker

Alttså det roliga är om man läser hennes blogg (och som jag som är nyfiken i en stut) kollar på de tv program hon varit med i kan man (jag) see att tjejen är inte helt bakom flötet. vad jag har sett är "kissie" en karaktär - en låtsas identitet. tjejen har issues, det är helt glasklart, men hon överdriver denna vardag så att det hade kunnat vara sanning. alla opertioner, skönhets behandligar och barnmaten ( ja, jag läser kissies blogg & är skribent på manymen) är sant. obviusly - men Photochop aswell. big time :) min pöäng är, hon är ett geni som upprör och inspirera folk. det är ju vad vi vill här. för att skapa discussion. hon är inget jag skulle vilja att mina barn ser upp till heller, men hon vet hur man skaffar uppmärksamhet = pengar. och hon roar folk :) ge henne lite cred. modig tjej som gör sin grej - narr av sig själv (och blir rik pga av det). jag tycker att hon är rolig!

2011-04-09 @ 21:38:20
Postat av: Bonnie Parker*

.

2011-04-09 @ 21:40:26
Postat av: Sapfo

Fast fan alltså! Jag är jävligt trött på att det är så många bloggare och folk som varje gång de får värdefull kritik (i detta fall: "Kissie, du förstör mina döttrars hjärnor när du säger att de är äckliga om de inte är som du; fejkad uti fingerspetsarna") så drar de till med att de bara spelar en karaktär och att det är på låtsas, att man måste utbilda sina barn bättre om detta för hon tänker inte ta något ansvar för andras handlingar.



True sistah, du är inte ansvarig för andras handlingar. Men utmana oss inte då genom att kila dig in i varenda media och hem som finns bara för att se hur långt du kan gå. Eller det kanske bara är en enda stor konstinstallation?

2011-04-11 @ 10:22:39
Postat av: PKJ

Visst att det är en karaktär hon kör på, visst att den är överdriven och visst att en del är PhotoShop meeeen, hon har ändå blivit en förebild och modell till för många unga tjejers ideal,. Visst att hon är "smart" som lyckats klara ut att hon får pengar genom att uppröra men det är fan inget jag vill ge henne cred för.

2011-04-11 @ 15:33:21
Postat av: Bonnie Parker

det jag ville komma fram till är att alla som är kända får kretik, inspirerar andra på bra och dåliga sätt. det är upp till (de unga tjejerna) var och en att ta det till sig eller ej. jag tar "kissie" som ett enda stort skämt och hon roar mig oerhört :) men det är kanske för att jag inte har så stora/många komplex som jag faktiskt kan ta henne på det sättet. i dont know. lite cred får hon av mig i alla fall. (hata mig inte) :)

2011-04-11 @ 17:54:15

DINA TANKAR OM INLÄGGET:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas inte)

URL/Bloggadress:

Tanke:

Trackback