someone newDa var det over. han ringde mig mandag efetrmiddag. fragade om vi kunde ses pa torsdagen eftersom han skulle vara ledig. jag bad honom forklara varfor vi skulle ses, han kan ju inte vara med mig. ge mig ett rakt svar. ge mig var status svart pa vitt. och samma samtal som innan var nu igang. JAG ORKAR INTE MER! sa till honom att det finns ingen mening att fortsatta det vi haller pa med. men men? ring inte mig mer. hor inte av dig. smsa inte. vi ska inte ses mer. han forsokte saga hur mycket han tycker om mig - MEN han kan ju inte vara med mig. och jag maste forsta hans situation. samma samma samma. efter manga om och men bestamde vi (typ) tillsammans att varken horas eller ses mer. vi slutar har... och han sager emh ah men jag ringer dig imorgon da? nej. gor inte det!

jag har raderat alla hans sms och hans telefonnummer. jag mar skit. det ar slut.

SANT


I love my baby's arms


cypriot = super idiot!

till killen som jag träffar, killen som inte kunde vara tillsammans med mig pga av mina tidigare ligg, men som fortfarande ringer, smsar, träffar mig när alla hans vänner är med, kysser mig framför alla och ALLA vet om att vi är "tillsammans".
ett tag nu har jag velat ha ett rakt svar om vart vi står, vår status, men inte fått det utan, "jag ringer dig senare... i morgon... i veckan" och när inget vettigt samtal kom fick jag nog. vi pratar men kommer fan ingen vart med vart vi har varandra. vi ses och nästa dag ignorerar vi varandra (ja, jag med).

sms: what the fuck s. i just want to know whats going on between us. can you at least tell me what you feel.

han ringer: hej, hur mår du? jag svarade inte for att jag har sovit, duschat och valt klader. jag ska till jobbet nu. (han har alltså haft hela jävla dagen på sig att ringa, duscha och välja klader. fåfänga jävla idiot som tar hundra år på sig att välja ut vad... vilken t-shirt och jeans som matchar?)

mitt svar: jag är förbannad.

han: oh... kan jag ringa dig imorgon?

jag: NEJ GE MIG ETT JäVLA SVAR NU.

och svaret blev som innan. han kan inte vara tillsammans med mig pga mina tidigare affärer men han vill träffa mig. avslutas med "jag ringer dig imorgon".

sms: you know what. i've been thinking and you and andreas can go and Fuck yourselves!


jag har fått nog av killar. bli lesbisk? bara en tanke...
/Polly

Jerusalem


På Världskulturmuseet i Göteborg pågår nu en utställning av Elisabeth Ohlsson under namnet Jerusalem. Utställningen har fått enorm uppmärksamhet i media och diverse rykten om terrorhot har spridits. Det har gått så långt att museet funderade på att lägga ner utställningen för säkerhetens skull, men tillslut gick projektet igenom. Dock är säkerheten helt galen; alla besökare måste gå genom en metalldetektor och visa innehållet i väskan. Jag blir fascinerad av hur kultur och konst kan skrämma så många, å andra sidan är Ohlssons utställning mycket provocerande för tusentals människor.

Fotografen tar upp de abrahamitiska religionernas förhållande till HBTQ-personer och har fotat dessa i religiösa, "heliga" eller kontrasterande miljöer för att visa den oacceptans som fortfarande finns kvar. I bilderna har Elisabeth projicerat citat ur religiösa texter och fotat människor som gör näst intill tvärtemot det texten säger. "Om en man ligger med en annan man som med en kvinna, har de båda gjort något avskyvärt. De skall straffas med döden." kan man läsa på muren bakom det homosexuella paret på den vänstra bilden.

Människorna i fotona är vanliga HBTQ-personer som lever i Israel, och som får leva med utfrysning från både familj och vänner var dag. Bild nummer två till höger har titeln "Lillit" och är baserad på en myt om Eva och Adam. Den här historien grep mig totalt. Myten lyder som sådan att gud först skapade Adam och Lillit som de första människorna på jorden. Lillit var jämställd Adam och var en mycket kraftfull kvinna, men när hon vägrade vara under Adam (mannen) så blev hon utkastad ur Edens lustgård och gud skapade istället Eva ur Adam.

Bilden ska symbolisera Lillits kraft och kvinnan på bilden är själv någon som brytit sig lös ifrån det konservativa, religiösa samhället hon växt upp i. Som bartender på en gayklubb har hon fått kämpa hårt för att leva det liv hon vill leva. Hon är själv inte homosexuell, men trivs bättre i den ödmjuka och accepterande världen, där alla får vara sig själva.

Jag tycker att ni alla ska passa på att se uställningen innan den stänger den andra December.

Själv inspirerades jag enormt; därav mitt namn -
Lillit

God knows I want to break free


Historia

Inte ett enda ögonblick i sitt liv får de känna sig utan tygel. De bör vänjas vid att utan knot få avbryta sig mitt i sina lekar och få sysselsätta sig med annat. /.../ Av detta ständiga tvång uppstår foglighet, som kvinnorna behöver hela livet igenom, eftersom att de aldrig upphör att vara underkastade antingen en bestämd man eller också männens omdömen och eftersom det aldrig är tillåtet för dem att sätta sig över dessa omdömen. /.../ Kvinnor är skapade för att bereda vägen för männen och till och med för att stå ut med orättfärdigheter från dem. Man kan aldrig få unga pojkar att acceptera sådana villkor, deras innersta känslor skulle revoltera mot orättvisor; naturen har inte utrustat dem för att stå ut med dem.

Jean Jacques Rousseau 1712 - 1778

Tack som fan Rousseau!

/ Queen Bee

I'm not living, I'm just killing time


in the middle of nowhere

Vi var påväg mot ett stup och jag höll definitivt på att ge upp och bara falla ner. Små gupp på vägen hade helt plötsligt blivit så himla mycket större. Jag hade aldrig tidigare brytt mig så mycket eftersom jag visste att det inte var slutet, men nu var jag trött. Nu var jag tom och utmjölkad på all min kraft och energi. Jag var klar. Tänk att något som varit så bra en dag, bara kunde vända på fem röda.

Sekunder blev till minuter, minuter blev till timmar. Jag blev tillfrågad om jag fortfarande ville och jag hade inte ens orken att svara. Att fortsätta som vi gör innebär att jag kommer krossas. Om vi inte fortsätter alls så kommer jag krossas. Det kändes som att det inte spelade någon roll längre. Till slut inser jag att det nog är över och vad det faktiskt innebär för mig. All smärta och ångest kommer ut, han tröstar. Jag gråter och han pratar, försöker berätta att han inte heller vill ha det så, att han också måste förändra sig, att vi måste prata mer.

Jag trodde att det var över, jag skulle dö. Det skulle inte finnas något kvar av mig. Vi börjar prata, jag fortfarande måttligt upprörd. Sedan ligger vi där och håller om varandra. Han tittar mig länge i ögonen och säger "vad fan är det vi har gett oss in på egentligen? Det är inte lätt det här." Där och då förstår jag varför jag inte vill hoppa från stupet. Vi är precis lika, han och jag. Vi är samma.

Han är ju som en kvinnligare version av mig. (Fel tillfälle för ett skämt, men man kan ju inte låta ett perfekt ögonblick passera)

/Dear Prudence

just nu fantiserar jag om:

om jag och nr 34 skulle ta oss i kragen och hälsa på min familj i sverige. i februari typ. det skulle vara kallt och pojkstackarn har aldrig förr sett snö på gatorna. vi skulle åka raka vägen hem till ön och mina föräldrars hus där alla väntade i sin nyfikenhet på vad katten släpat hem. med middagen serverad, levande ljus och vinglasen fyllda till hälften. till en början skulle hela sällskapet vara väldigt blygsamt och artigt. frågon om och till mina nya love. men så som jag känner min familj rätt skulle det artiga och blyga snabbt suddas ut efter vinglasen slinkit ned. min syster skulle säga någonting korkat överärligt och elakt. jagblir stött och säger ifrån medan min lover svarar ärligt och utförligt på påhoppet han just fått. (han vet ju inte vad som komma skall). säg att det hela handlar om religion. då min familj inte är religiös för fem öre utan konfimerade oss endast för paketen som kom med och jag döptes i vardagsrummet av anledningen att öns präst insisterade. han tog med sig dopvatten och skålen själv. Medan min love är besatt av demoner och åker till kyrkan och bekänner sina synder till som tätt. han brukar åka dit varje sommar och stanna i två veckor. mitt ute i skogen tillsammans med gud? säg att detta är samtalsämnet som kom upp under vår (första) familjemiddag. det är alltså jag, 34an, syrran, hennes kille och deras två barn, 3 och 0,5, brorsan med ny kines flickvän, mamma och pappa. syrran och min mamma skulle ha gaddat ihop sig tidigt under kvällen (som vanligt) och ställt den ena frågan dummare än den andra. jag tappar till slut tålamodet, min syster som är sååå mycket mer rapp i käften och aldrig ser sina egna fel och brister skulle få spelet. hennes kille skulle (försöka) tala henne till rätta medan hon sprutar ut svordomar till höger och vänster om hur och vad jag är. min bror skulle snabbt ta sin stackars kines och flytt fältet. mamma som blivit trött då hennes vinglas tömts först av allas, gått och lagt sig med småttingarna timmar sedan, skulle vakna av oväsendet. pappa som sitter tyst bredvid min love, båda inne på tredje eller fjärde whiskeyn, skulle till slut skrika åt min syster att nu får det fan vara nog. hon blir tyst och ger mig en blick som hon önskar kunde döda. hon tar tag i sin kille som inte sagt mycket underkvällen eftersom han alltid smiter iväg och kollar på fotboll på antingen datorn eller på tvn våningen under och missar hela umgänget. denna fotbolls mani har i och för sig gjort så att min love haft något kul att prata om under kvällen då han också är ett fotbollsfreak. vilken kille älskar inte fotboll? tillbaka till min systers allt för vanliga utbrott. kvällen skulle snabbt avslutas med att hon klampar in i sovrummet (mitt) och jag in till gästrummet, slämmer surt igen dörrarna bakom oss och kvar skulle tre whiskeydrickande män sitta kvar, en helt oförstående då det hela skett på språket svenska.

morgonen efter skulle allt vara som vanligt, vi är nämligen en familj som aldrig håller i en fight mer än fem minuter. jag och min love som sover i gästrummet skulle vakna av min systerdotters glada skratt då min syster släppt in henne i vårt rum för att hoppa i sängen. jag försöker shasa ut henne men den lilla råttan ger sig inte så för att min love skall kunna sova vidare (han behöver det då min pappa supit honom under bordet kvällen innan) går vi ut och sätter på emil i lönneberga på dvd. alla är redan uppe. förutom min systers pojkvän. han brukar ha vanan att inte dyka upp förren i mitten av dagen - grön i ansiktet. min love är uppe före honom. vi sitter vid köks bordet och de artiga frågorna börjar om på nytt. det de inte vet nu är att deras nya gäst vägrar att prata på morgonen - inte förren han känner att han lever öppnar han käften. han skulle sitta där i minst en timma i tystnad medan vi andra konverserar på svenska mellan frukost tuggorna. till slut ber min love mig att skicka juicen. WOOOOOW, HE´S ALIVE skulle familjen utbrista i kör. jag ger min love en puss på kinden och dagen kan börja.


detta är en fantasi som kommer att göra mig galen, jag vet. live, love, embrace it.
/Mary Ph.


jag är kär i en farlig man?

här sitter jag på paradis-öns sjukhus, med blodigt ansikte och blåmärken runt ögat. sköterskorna frågar mig om och om igen om jag vill göra en polisanmälan. "nej, nej, nej. han puttade mig bara. jag trillade". min väns pappa kallade mig ett får, ett får som jagas utan vargar. jag tar inte hand om mig själv. jag hänger på barer för mycket. det är inte som i sverige det här. det var kvällen innan allt hände. jag satt med mannen jag är (var) (är?) kär i. när nummer 30 kom in genom dörren hoppar min kärlek ur stolen bredvid mig och tillbringar resten av kvällen på andra sidan rummet. så långt ifrån mig han kunde. han lämnade baren och glömde sin mobiltelefon bredvid mig. jag satt kvar i en timme. tänkte att jag skulle vara snäll så när jag gick därifrån tog jag mobilen med mig. han ringde den när jag bara hunnit gå i fem minuter. han skriker på mig. "din jävla tjuv, tar du alltid saker du hittar, saker som inte är dina!?" jag ville ge tillbaka den till dig, sa jag. jag gick tillbaka till baren och utanför kommer han i en bil. hoppar ut och börjar att skrika och putta på mig. han puttar mig tills jag trillar och slår i huvudet i trottoar kanten. han har redan hoppat in i bilen och kört iväg innan han sett att jag faktiskt blöder. mycket! blod i hela ansiktet. ägaren till baren och några fler kommer ut och hjälper mig in, ger mig is och tvättar såret och mitt ansikte. plåstrar om mig, trots att blodet inte slutat rinna. ägaren ringer min (inte så kära vid detta tillfälle) och tvingar honom att komma tillbaka. vi går ut alla tre och han börjar att skrika på mig igen. där står jag med blod rinnandes från mitt ansikte, skrikandes åt. jag fick nog. knöt min näva och slog. mitt i prick, läppen. han blev galen försökte hoppa på mig men ägaren hann knuffade bort honom och sa åt mig att gå in. en öl till tack! nu får jag sms från höger och vänster, alla pratar om det. de tror att han slagit mig.

han ringde mig igår. ville be om ursäkt. han misslyckades. detta är vad idioten säger:
"jag är ledsen, det var inte meningen att göra dig illa. du är en sista personen som jag vill göra illa. jag vet inte vad som hände. förlåt mig. (höjer rösten) MEN DU skulle inte ha tagit min telefon. jag mår så dåligt. jag har problem. du anar inte. och jag behöver min telefon. jag är ingen dålig människa. jag har inte kunnat sova i natt. jag vet inte vad jag ska säga. nu MÅSTE jag göra någonting för att JAG ska må bättre. jag vill träffa dig. jag vill ta med dig någonstans. förresten har du har en väldigt stark hand! jag har en fläskläpp. och jag skulle raka mig idag och då skar jag mig på läppen. jag skulle gå på arbetsintervju och lämna mitt CV men nu kunde jag inte det på grund av DIG. jag har varit i kyrkan hela dagen. jag mår så dåligt."

JAG JAG JAG JAG JAG JAG JAG! jo han frågade faktikst i början av samtalet hur jag mådde... cred?

mitt svar: "well, efter fem timmar på sjukhuset, sju stygn i ögonbrynet och en blåtyra så mår helt okej. fick en vaccinations spruta för jag vet inte vad och nu ska jag äta medicin för infektion i två veckor! och på toppen av det blev jag sjukskriven från jobbet i åtta dagar. tack ska du ha". sen skrattade jag när han sa att han varit i kyrkan. "mår du bättre nu då när du gått till kyrkan?" (ja, det hjälper, sa han). "vilken tur att DU mår bättre" sa jag med en stor hink ironi i rösten. och "jag mår mycket bättre nu när jag hör att du har en fläskläpp, mycket bättre!".

samtalet avslutades med att han säger att han bad MIG att komma till HONOM senare samma kväll. "jag kommer att vara på baren, du kanske... emh... ah... kan komma dit?" VA? NEJ!

sen sa han att han skulle ringa mig när HAN mår bättre. JA MEN VISST FÖR ALL DEL. RING NÄR DU MÅR BÄTTRE. TÄNK INTE ALLS PÅ VAD JAG VILL. ELLER HUR I HELVETE JAG MÅR. FÖRUDMJUKAD OCH BLÅ I FEJSET.

han ringde inte... fem dagar senare fick jag nog. nu ska han fanimig se vad han har gjort! jag ringde och han svarade inte. han skickade senare ett sms där det står att jag skall sms honom. "fuck you" skrev jag. dagen efter ringer han mig. en timma senare sitter vi på min balkong och dricker starbucks kaffe som han tagit med sig. pratar ut om vad som egentligen hände den där kvällen. alla tror att han har slagit mig, alla pratar om det, frågar om det. de tittar på honom konstigt. en hel del vänner vill inte prata med honom mer. (han har fått sitt straff). det räcker nu. alla säger till mig att hålla mig borta från honom men jag kan inte. hela min kropp skriker efter honom. jag är kär... vad kan jag göra åt saken? och han vill faktiskt vara med mig med. (för en gång skull vill en kille stanna hos mig). trots att jag skickar elaka sms, kallar honom idiot, blir arg för ingenting och slåss som en man. hans läpp var fortfarande svullen. (hähä!)

och vi har så roligt tillsammans. vi tog upp incidenten som hände någon vecka sedan (att jag var precis som hans mamma). vi skrattade åt det och han berättade hur hans mamma nu vant sig vid att han inte pratar på morgonen. och han bad om ursäkt för det lilla utbrottet han hade den morgonen också. bad om ursäkt om och om igen. jag är ingen långsint person. han har inte slagit mig. han puttade och jag trillade. jag slog.

summa kadimumma: och ni får säga precis vad ni vill för jag kommer fortsätta min romans med den här mammen så länge vi vill och gör varandra gott.

"even if the most beautiful woman, say Angelina Jolie, was standing infront of my bed in the morning, i would let her stand there."
you are a strange boy.
"no people are strange, im okey i think"


jävla gnälltant

Under hela min uppväxt så har jag lärt mig vikten av att ha det fint och rent och pedantiskt hemma. Inte för att jag själv har velat, utan för att min kära mor alltid haft järnhandsken på när det gällt renlighet. Jag och min stackars far har fått utstå många "det är så synd om mig för att ni inte gör det och det och det och det och det" och tro mig, det är inte mycket av det jag "lärt mig" har inte fastnat. Därför har jag alltid vetat att jag inte skulle bli sån, så pedantisk. Jag kan klara av att lämna nåt papper som ska slängas eller tallrik/glas på bordet till nästa dag utan problem, där är skillnaden mellan mig och min mamma. I min garderob ser det ut som ett bombnedslag, det är okej bara det inte ligger över hela golvet i resten av hemmet. 

Nu är saken den att jag lyckades träffa en person som möjligtvis skulle kunna vara raka motsatsen till min mamma när det gäller just detta. (kanske en undermedveten rebellisk aktion?) Även om jag inte är lika konservativ som modern så är det väl förståeligt att jag inte vill bo i en svinstia.. Eller? För att undvika behöva gå och plocka upp och städa åt andra i åratal innan bubblan spricker som för henne så försöker jag istället "uppfostra" lite i taget så att man lär sig själv (även om jag anser att den uppfostringen borde skett något tidigare under hans 19-åriga liv, men fine). Problemet är då att varje gång jag tar upp något, som t ex jag kommer hem kl 22 efter en låång dag på jobbet och han har varit ledig hela dagen utan att han tagit sig an den meterhöga disk i köket och inte heller plockat bort varken skräp eller sin smutstvätt från golvet. Är det verkligen så konstigt att man blir irriterad? Nej tack, jag vill inte mysa med dig när det ser ut som fan och det finns hundra saker att göra. Det jag får höra tillbaka är att jag måste chilla och slappna av och inte vara så jobbig och tjatig. Jag kan acceptera att man missar disken för att man inte hunnit, ingen är ju perfekt men ibland går det för långt.

Det är dags att sätta ner foten. Jag orkar inte vara någon annans morsa än mindre någons husa. Får jag ingenting så tänker jag heller inte ge något tillbaka. Kalla mig gnälltant om du vill men tro inte att jag tänker ta på mig skulden bara för att jag är uppriktig.

/Dear Prudence

Det hela ledde mig till dig

Det kanske krävdes sex månader i dvala med ett permanent regnmoln över mig.
Det kanske krävdes en vass, tandad kniv i min hand och tre stygn utan bedövning för att skaka liv i mig.
Det kanske krävdes en väldig massa motvind för att jag till slut skulle kunna vända till rätt köl.
Det kanske krävdes sju månaders sexuell svält för att väcka min lust igen.
Det kanske krävdes sex månader av mig levande död för att jag skulle kunna återuppstå igen.
Det kanske krävdes en jävla massa hat för att jag skulle kunna älska igen.

Som en tandlös man på Sejdeln förklarade för mig här om natten,
för att kärlek skall hålla krävs det tre heliga ingredienser:
lojalitet, respekt och öppenhet.
Och jag kunde inte annat än att hålla med honom.
För där hemma låg min skatt och väntade på mig.
Så jag slet tag i mina grejer och tog nästa vagn hem
och skedade honom tills det blev ljust igen.

Mitt liv fram tills nu må ha varit ett helvete
men det hela ledde mig till dig.
Och det är så jag säger det.

I'm cumming every day and night

Mary Jane

fantasin tar mitt liv

för er som inte redan visste det sa ÄR JAG ordet romantiker på två ben...
och för er som inte visste det här kanske blir chockade men visste ni att vi kvinnor, när vi har sex, släpper ut ett hormon som gör att vi älskar = blir kära i personen i fråga, efteråt. detta händer även när vi föder barn vilket då är en fördel. för mig är detta hormon min värsta fiende. ni har kanske läst mina tidigare inlägg och tror att jag byter kille (med flit) som jag byter underkläder. detta är inte sant. det är inte alls vad jag vill. nästan alla som jag har varit med har jag verkligen velat ha... fantasin tar mitt liv. jag romantiserar ihop historier som jag själv tror på mer an någon annan. det år inte så att jag ljuger i mina inlägg, men de låter kanske mer fantastiska än vad det verkligen är. och detta gör sa att jag ofta blir besviken och mina romantiska stunder dör ut fortare. jag blir besviken, han gör mig besviken när han inte är så fantastisk som jag byggt upp honom att vara. de är inte alla svin som jag träffar, inte alls. jag tror att mycket ligger i mig, jag skrämmer iväg dem med mina storslagna planer om ett fantastisk liv tillsammans (efter en dag/natt tillsammans). men sån ar jag. tyvärr? efter att jag har träffat en riktig pärla ser jag hela vårat liv tillsammans, jag ser alla roliga stunder vi kommer att ha, jag ser vara typiska bråk som senare försonas, jag ser hur han kommer hem till vårt hem, jag ser vårt bröllop, våra barn och hur vi ser ut när vi blir gamla. det är inte normalt. jag vet. men tyvärr är det såhär jag är. så take it or leave it bebe!

Tag en kyss


god morgon

Hans alarm ringer en söndags morgon klockan 10.30.
Jag frågar varfor han har satt alarm, ska du göra någonting särskilt idag?
Han tittar på mig arg och sager: Du är fan precis som min mamma, alla dessa jävla frågor. Jag har inte ens druckit vatten än. Jag kan inte vara med dig mer!

jag --> ?

Han letar frenetiskt reda på sina kläder, klär pa sig och fem minuter senare nar han står i dörröppningen säger han, nu med mild och älskande röst:
Jag ringer dig senare, okej älskling! och pussar i luften mot mig.

Lärdom: Min nuvarande lover har ett jävligt taskigt morgonhumör!!!!

/Polly