Once and never again

Surfade in på ansiktsboken och ser att en av mina käraste vänner kommer att delta i eventet där två gamla skolkamrater firar sina födelsedagar i en hyrd lokal i centrala Göteborg. Snabbt spånar jag genom gästlistan och ser namn efter namn från skolkatalogen som ligger begravd längst ner i min flyttkartong. De allra flesta namnen såg jag senast då jag rensade genom vänlistan på facebook. Bort med den, bort med den och definitivt bort med den.

Jag tittar på datumet som festen skall hållas på. Naw.. That's a shame. Det är då jag dansar så gott som halvnaken på Röda Sten. Hela gymnasietiden försvinner bort. Precis som högstadiet. Once and never again.


Warning sign

Varje natt drömmer jag att jag ligger hämningslöst med någon annan.
Män, kvinnor, arbetskamrater, lärare, vänner, gamla ex, bekanta.
Det är fritt och lustfyllt och groteskt. Det är naturligt och kravlöst.


Sen vaknar jag och bredvid mig ligger du.

The big juicy cock

Jag har for forsta gangen i mitt liv flyttat hemmifran. Till ett hus pa andra sidan jordklotet. Jag gick ifran att vara en 21-arig backpacker till husagare pa bokstavligt talat en vecka. Pa kopet fick jag mig en rumskamrat. En man. Jag gick ifran att bo hemma - till att lulla runt pa diverse barer i sydostasien - till att bo i en platonisk samborelation med en manniska av motsatt kon. Jag som levt med en ensamstaende morsa hela mitt liv, utan syskon och utan nagon fadersfigur att tala om, skall nu helt plotsligt bo ihop med en frammande man. Nej, det ar inte en liten omstallning gott folk. Det har ar ett helt nytt territorium for er kara skribent. Det kravdes lite panik planering och nagra timmar pa Ikea, men till sist tog jag min kara Mr. Backpack och flyttade in.

Desperat efter att gora ett bra intryck och fa min nya roomie att alska mig; inledde jag min vistelse med att laga naringsriktiga storkok och feja i koket som en ettring arbetsmyra den forsta veckan. Efter de dagliga festerna, stadade jag upp olflaskorna och torkade bort ingrodd aska pa altanen etc. Roomien kom at min mat, knackte en ny ol i det rengjorda koket och lovordade mig och mina prestationer. Allt kommer att bli bra, det har var ju inte sa svart tankte jag glatt pa min vag mot affaren for att kopa ny mojk for tredje gangen i rad.

En vecka till har nu passerat och att varje morgon vakna till ett vardagsrum fullt av olflaskor och ciggarettfimpar kanns inte langre lika romantiskt. Jag misstanker ocksa att mina tidigare intitiativ till att ta den dagliga disken har borjat tas for givet. Alternativet ar att bli den tjatiga morsan och att frasa surt "att han minsann fan kan ta disken sjalv". Detta kanns naturligtvis inte heller bra. Jag vill ju trots allt att lovorden och spontankramarna skall fortsatta vara en del av min vardag.

NEJ NEJ NEJ skriker ni nu dar hemma, men snart mina vanner tar den har sagan en ny vandning.

Efter att jag storstadat huset fran helgens nattliga bravader, tillbringade jag gardagen bakis och mensig i soffan. Jag hade en inplanerad skype date med kvinnan som givit mig livet pa kvallen, sa jag satt mest och slo tittade pa Australiens version av bonde soker fru for att fordriva tiden. Att prata med min moder brukar ofta lamna mig nagot kanslosam och jag hade dessutom inte pratat med henne pa lange, sa det var som upplagt for en emotionell afton. Efter ett tva timmars langt samtal var jag rodgraten och ville mest bara ga och lagga mig. Naturligvis kommer min housemate och hans ex flickvan in genom dorrarna skrattandes med varsinn ol i handen. Jag forkunnar (sa trevligt som ar mojligt) att jag har haft en jobbig dag och nu skall dra mig in till mitt rum for att sova. Somnar gor jag, men klockan mitt i natten vacks jag ur min drom med ston och ett rytmiskt dunkande mot vaggen. Stonen och dunket fortsatter. Lange. For lange. Jag blir mer och mer irriterad. Jag ar inte pryd - ligg, knulla, fistfucka varandra all you want, men om jag ar i rummet brevid visa lite respekt och gor det med sma bokstaver. Efter vad som kanns vara en evighet kommer the grand finale och hans partner skriker ut "I love your big juicy cock" foljt av den sista sucken.

I morse nar jag kom ut i vardagsrummet (som jag lamnade Martha Stewart rent igar) har naturligtvis nya olflaskor och gamla ingrodda tallrikar tagit sin plats pa golvet, pa bordet, pa tv:n OCH pa MIN ipod (!). Min roomie kommer utslantrandes och sager: "Did we disturb you last night? Sorry if we were a bit to loud" "No not at all" sager en rost forvanansvart likt min egen. Ett mindre varldskrig utkampas mellan mitt forbannade jag och min innre hemmafru tills jag hor mig sjalv saga "I just love listening to people having sex, next time I'll knock on your door and ask if I can have a pice of that big juicy cock myself". Jag gar ut ur koket och lamnar min platoniske sambo med gapade kaft.

Jag tror bestamt att staende ovationer ar i sin ordning.

Over and OUT

E. Bennet

JUST DO SOMETHING!


Street-art


Kollade igenom gamla resefoton och hittade en av mina gamla streetart favoriter, koppar byst i en av Amsterdams trottoarer.

De har ingen aning om hur det är.

Det är sent på kvällen och en tjej ~20 sitter och äter en baguette. Vid en av hållplatserna ser chauffören detta och han går med bestämda steg fram till tjejen.

Chauffören: Ingen äter på min buss! Hoppa av eller släng mackan!

Tjej (suckar): Du, jag har jobbat sedan tio och har varken ätit lunch eller middag. Jag har just nu extrem mensvärk och du bör även vara medveten om att man får PMS på köpet. Min pojkvän gjorde slut med med igår och min katt hatar mig just nu. Får jag fortsätta tröstäta på min baguette eller vill du att jag ska hoppa framför bussen istället?

Chauffören blir tyst och går tillbaka till förarsätet.

Text taget från: Tjuvlyssnat.se


Vi fiser oss igenom vår relation

Vi sitter i mitt vardagsrum efter att ha haft samlag i soffan. nakna sitter vi och pratar. han säger till mig att han känner sig så bekväm med mig. han kan berätta allt för mig och det vill han också.

han säger: jag kan till och med prata med dig om "kill saker".
kill saker? frågar jag.
"ja, allså, saker som vi killar alltid undrat över men aldrig vågat fråga".
som vad då?
"till exempel, fiser och skiter tjejer? gör ni egentligen det? och i så fall när då? jag har aldrig hört en tjej fisa".

jag skrattde tills jag satte mitt egna saliv i halsen. och förklarade för min pojkvän, som just nu sitter naken i min soffa, att tjejer fiser faktiskt, exakt like mycket som killar gör. och ja, vi skiter också. jag avslöjade coksa att jag tidigare idag bajsade i hans hus medan han stod på utsidan och pratade med mig.

och jag har antagligen fisit i hans säng.
"VA?!" utbvirster han med det största leendet jag någonsin sett på läpparna.
ja, jag har nog fisit i sömnen, jag gör det ofta. och för din information (mannen som är så påläst och nyexaminerad psycholog) alla gör det!

nu är det tysta fisar, brummande fisar, fan han la de två värsta blöta fisarna i min säng här om kvällen, som gäller!

Han älskar det. Varje gång jag fiser säger han - Nu älskar jag dig ännu mer! Jag kan inte säga annat än att fisa är ingenting som jag ser fram emot att göra - men det är så jäkla skönt att inte behöva hålla dem inne mer!


Gött liv.

I förrgår hade jag och min pojkvän så jävla gött sex, efter det jävligt goa sexet fick jag en jävligt go fotmassage.
Igår gav han mig jävligt gött kaffe och kaka efter han mig lagat en god middag, sen fick jag massage i en timma.
I morse hade vi sex och jag kom under samlag för första gången.
Gött liv.

koncentrationsproblematik


Nu får vi värma varandra när hösten tränger sig på


Saga i sin Snippa

Vinnaren av SnippaSmycket - tävlingen!

Fniss

Sitter bredvid ett par brudar som verkar vara systrar på vagnen hem. Den yngre berättar för den äldre om sitt jobb som kundtjänstflicka och de diskuterar otrevliga kunder. Hon berättar att det värsta någon kallat henne var när en gubbe skrek björnfitta till henne. Björnfitta. Båda systrarna skrattar. Jag fnissar där jag sitter och lyssnar. Vi vet alla tre att ett sånt desperat beteende som hans är att gripa efter de sista halmstråna i en struktur som en gång tillhörde män som denna mannen. Eller män över huvud taget. Och vi kan inget annat än att fnissa åt sådana som han.

[det är maktskifte på gång]

Snutsvin


On a good day


Jag vill vara med


Det är okej att känna


.


Girl Power - Där allt började

Via Bohema

"Mon Dieu, man är väl karl för sin fruntimmershatt."

Sigrid Hjertén 1885-1948.


Världens gång

Kvinnokämpar klassas som terrorister efter en ny fältstudie baserad på hur systemet används och missbrukas sedan USA gått in i Afganistan. De nya terroriståtgärdena som skall förebygga terrorism hos unga pojkar gör att flickors skolgång bortprioriteras och regeringens möjlighet att terroriststämpla organisationer har används som maktmedel för att bland annat strypa tillgångarna till kvinnorättsorganisationer. Läs mer i artikeln i DN här.


Hittade den här kampanjen på en hemsida och kände för att spy lite i min mun när jag insåg att det hela är en reklam för en hårsalong. Budskapet är att se bra ut i alla situationer, även när din man har misshandlat dig. Läs mer om detta här.