En ny rubrik med fetstil

All cred åt Dirty Diaries, ni har givit mig många sköna stunder. Men diskussionen kring så kallad feministisk porr kvarstår och det finns mycket rum åt förbättring för den skeva bild porrindustrin levererat. Jag vill gärna undersöka om porren egentligen levererar denna skeva bild vi hör så mycket om eller om det rent utav är så att vi uppfattar att den har en ojämlikhet på grund av att vi hört det från något. Det jag vet på rak arm är i alla fall att om du kan tänka dig något så har det gjorts porr av det. Så kallad mainstreamporr är vanligt (dah!) men det finns ju otroligt mycket mer. Det finns för de som gillar hårigt, hårlöst, spinkigt, medium eller extra large, solo eller grupp och hur mycket mer som helst. Men det finns några saker som jag inte sett eller i alla fall inte hört talas om och dessa idéer kan vara något för er alla mainstream-porrisar därute.

1. Omvänd POV. Det är en genre för sig inom porren och ofta är det en man som sitter och väntar på en ung skådespelerska som ska provfilma för honom. Han använder sig av sin kamera och filmar sexet från sin synvinkel. Men vad händer om vi slänger om det? Kan inte kvinnan filma sexet när hon tex rider en kille? Jag vet inte vad ni tycker men personligen älskar jag ljudet och synen av en man som når klimax under skönt sex. Mmmm...

2. Omvänt gangbang. Här är det egentligen semantik som jag tycker vi kan ändra på. Istället för att alltid döpa YouPorn-klipp till "Guy fucking 10 horny chicks" så kan det kanske heta "One guy fucked by 10 chicks". Detsamma när det kommer till klipp och filmer där det är en tjej och ett flertal killar. Istället för "Girl fucked buy four men" så kan det ju faktiskt heta "Girl fucking four men"

3. Omvänd bukkake. Jag vet att ni har sett bukakke! Säkert har ni snubblat över ett klipp där en ung japansk kvinna läser upp nyheterna samtidigt som det kommer in en man i taget och sprutar henne i ansiktet. Och jag vet också att ni säkert sett en och annan squirt, kanske till och med upplevt det själv. Så vad sägs om att ett gäng glada brudar sprutorgasmar på en hunkig karl?

Ser ni vart jag vill komma? Förstår ni att detta inte är ironi och att det inte handlar om att förtrycka varken män eller kvinnor? Vi på ManyMen gillar porr och älskar det faktum att par och personer kan dela med sig av sexiga situationer som är både roliga och eggande. Men det ska inte vara ett sådant ägande! Jag får en lite jobbig klump i halsen när jag ser namnet på ett klipp där en tjej och flera killar har sex, för att den insinuerar att hon bara slängs runt. Det gör hon ju inte! Hon njuter av det lika mycket som de andra. Fan, hon får ju till och med mer betalt än killarna också! Så bör det inte finnas båda typerna av porr så att alla kan känna att orgasmerna inte är bortslösade på sexism, utan tillägnade härlighet och njutning?

Jean Hunt

HÄR TESTAR VI RUBRIKEN

Vad ska jag säga om året som passerat? Jag fyllde 20, åkte till andra sidan jorden, fick tusen nya jobb, grät tusen tårar, skrattade tusen skratt, ljög tusen gånger, såg tusen nya ansikten, var utanför, innanför, ovanför tusen gånger. Tappade bort mig själv i all röra och upplevde en smärre identitetskris. Spenderade några månader med intensiv soulsearching. Vissa delar av mitt förut så självklara jag fick förbli borttappade medan vissa delar återfanns. Framtidsångest men framförallt framtidstro. Vad jag än känt, tänkt och sagt kan ingen ta ifrån 2010 det faktum att det har varit ett händelserikt år. Mitt första år i frihet blev precis så som jag önskade när jag sprang ut ifrån gymnasiets dörrar. Jag har varit i upplevelsernas centrum och älskat det, hatat det och varit förvirrad på grund av det. Jag har börjat lägga en grund för det som komma skall och nu återstår det bara att se vad 2011 har att ge.

 

Mina nyårslöften inför 2010 var en hel drös, några har infriats, några glömts bort och några har varit för svåra att hålla. Inför detta år låter löftet väldigt simpelt, men det är inte mindre viktigt för det. Jag lovar 2011 att jag ska känna efter ordentligt och agera utifrån det. Förhoppningsvis tar det mig till något nytt och bättre eller får mig att inse att gräset är grönast där jag redan är. Jag hoppas i alla fall att det för med sig lite klarhet till oss alla.

 

För att avrunda vill jag dela med mig av inget mindre än ett helt fantastiskt youtube klipp som ni säkert också såg i Filip och Fredriks årskrönika i går kväll; låt oss alla någon gång i livet känna samma rena glädje som denna man.

 

E. Bennet

 

 


LITEN RUBRIK

fff

EN RUBRIK

ffffffffff

Välkommen till min nya blogg!