Biverkningarna av bitterheten

Introduktion - Skyler White på manymen

Nu vet jag redan att tid spenderat på analyser om varför något hände eller inte hände i såna här situationer inte ger så väldigt mycket i de flesta fallen. I detta fall kan jag nog ha lärt mig något viktigt om mig själv, något jag kommer bära med mig och förhoppningsvis formas av. Denna händelse och dess utfall delar jag nu med mig av till er.

Det sträcker sig tillbaka till nyår 2012. 2013 kom snabbt med ringande klockor och smällar uppe vid Masthuggskyrkan som alla andra år. Det nya var att min bitterhet, vad gäller kärlek, sex, relationer, män, kvinnor, husdjur, under årets senare hälft blivit så stor att jag inte legat, knappt rört en annan människa på 6 månader. När klockan slog 12 var slagorden ”2013 – året Skyler får ligga”. Väldigt skrattretande då jag förmodligen varit en av de mest sexuellt aktiva singlarna i denne stad en gång i tiden. Även om jag skrattade och också mässade orden under nattens gång så planterades ändå ett litet frö i min ensamma kropp. 

 Jag har en kompis som jag ser upp till väldigt mycket vad gäller mod. Han släpper in folk gång på gång och tar själv kontakt med killar han vill ligga, pussa och umgås med. Det är nog ingen som missat att Grindr är en app perfekt för just dessa ändamål. I dimman av Cava och fyrverkeri sluddrar jag ut följande ord ”Varför finns ingen motsvarighet till Grindr för oss heterosexuella ensamma töntar?”. Självklart finns det. Det dröjer inte många minuter innan min kompis laddat ned en i ett hav av många. (ex. Happy Pancake, Blendr, Badoo, m.m.)

 Dömande som jag är ratade jag appen direkt och alla som hade den. Efter fem minuters runtklickande såg jag rätt igenom alla och la dem i wierdosfacket. Trots detta fick appen stanna då man kunde skratta åt alla dumt folk och dumma inviter man fick.

 Tills en dag när jag fick ett enkelt meddelande, minns inte ens vad det stod men jag svarade. Jag minns inte varför eller hur konversationen kom igång. Jag minns att jag inte ens tänkte på att jag satt på en dejting/ligga-app utan att det kändes lika naturligt som att prata med någon öga mot öga. Till slut, efter ett par veckor kunde jag känna hur det kändes igen. Att det fanns någonting intressant med den här människan som jag drogs till.

 Eftersom jag fortfarande inte gillar nätdejting skickade jag mitt telefonnummer och vi började smsa lite. Min otålighet tog över och jag försökte bjuda in mig själv några gånger tills han tillslut, mitt i natten, en iskall marsnatt, förstod vad jag menade. Han mötte mig halvvägs och hans första ord till mig var: Du är galen.

Lite fumligt men precis så bra som jag tänkt att min andra första gång skulle vara. Mitt röda läppstift var överallt. 

Fint med fjärilar när själen varit död mer än ett halvår tänker ni nu? Tråkigt att det inte blev så mycket mer efter detta också? Ja, absolut. Men ingen fara alls egentligen. Analysen av: "varför blev det inte mer än så?" är vad som får mig att vakna med gråten i halsen om natten.

 Vanligtvis när jag inte få den jag vill ha brukar jag se det som ett personligt nederlag. Han vill inte ha mig för att jag inte är bra nog åt honom. Hans krav är för höga och jag duger inte. Men den här gången var det inte så lätt. Jag har sen första sekunden vi började skriva till varandra behandlat detta som vilken fling som helst. Eftersom jag inte vill, och inte heller velat på väldigt länge, ha något seriöst (ens semiseriöst) med någon och är livrädd för missförstånd så var jag rak med detta från första stund. 

En liten önskan hade jag dock att han skulle se och märka på mig, se det på hur jag skrev och hur jag rörde mig, att jag ville ha honom igen och igen och igen.

Till frukost, lunch och middag, tack.

Anledningen till mina cravings: Ni vet när man får den här känslan att en person får en att känna sig säker och drar ut de finaste kvalitéerna, får dig att säga rätt saker vid rätt tidpunkt och du behöver aldrig komma på bättre saker att säga i efterhand? Du blir en så bra person i dennes närhet att du förstår varför folk vill ha dig. Du är den bästa versionen av dig själv. Detta är jag med om med jämna mellanrum. Det är dock kombinationen av den här känslan och attraktion som jag inte varit med om innan. Antingen bekväm och hyffsat avtänd eller ett socialt missfoster och tröttsamt trånande kär. Och det knäppaste med det här var att han ville ha mig också. Sjuk ekvation.

 Så att mitt semigråa hjärta nu återgått till sin normala mörksvarta färg skyller jag självklart på männen i mitt liv som smutsat ned utrymmet från början. Min rädsla och skygghet byggd av 23 års besvikelse från de motsatta könet. Att jag alltid numer går in med inställningen att ingen är någon värd att slösa tid på. 

Med diverse hål i stoltheten hoppas jag nu att jag tar till mig av alla positiva sidor av den här väldigt korta romansen. Avskedet kan jag se som en spark i skrevet som kan få svida ett tag och påminna mig om att jag inte alltid har rätt. 

 

// Skyler White

 


En ny rubrik med fetstil

All cred åt Dirty Diaries, ni har givit mig många sköna stunder. Men diskussionen kring så kallad feministisk porr kvarstår och det finns mycket rum åt förbättring för den skeva bild porrindustrin levererat. Jag vill gärna undersöka om porren egentligen levererar denna skeva bild vi hör så mycket om eller om det rent utav är så att vi uppfattar att den har en ojämlikhet på grund av att vi hört det från något. Det jag vet på rak arm är i alla fall att om du kan tänka dig något så har det gjorts porr av det. Så kallad mainstreamporr är vanligt (dah!) men det finns ju otroligt mycket mer. Det finns för de som gillar hårigt, hårlöst, spinkigt, medium eller extra large, solo eller grupp och hur mycket mer som helst. Men det finns några saker som jag inte sett eller i alla fall inte hört talas om och dessa idéer kan vara något för er alla mainstream-porrisar därute.

1. Omvänd POV. Det är en genre för sig inom porren och ofta är det en man som sitter och väntar på en ung skådespelerska som ska provfilma för honom. Han använder sig av sin kamera och filmar sexet från sin synvinkel. Men vad händer om vi slänger om det? Kan inte kvinnan filma sexet när hon tex rider en kille? Jag vet inte vad ni tycker men personligen älskar jag ljudet och synen av en man som når klimax under skönt sex. Mmmm...

2. Omvänt gangbang. Här är det egentligen semantik som jag tycker vi kan ändra på. Istället för att alltid döpa YouPorn-klipp till "Guy fucking 10 horny chicks" så kan det kanske heta "One guy fucked by 10 chicks". Detsamma när det kommer till klipp och filmer där det är en tjej och ett flertal killar. Istället för "Girl fucked buy four men" så kan det ju faktiskt heta "Girl fucking four men"

3. Omvänd bukkake. Jag vet att ni har sett bukakke! Säkert har ni snubblat över ett klipp där en ung japansk kvinna läser upp nyheterna samtidigt som det kommer in en man i taget och sprutar henne i ansiktet. Och jag vet också att ni säkert sett en och annan squirt, kanske till och med upplevt det själv. Så vad sägs om att ett gäng glada brudar sprutorgasmar på en hunkig karl?

Ser ni vart jag vill komma? Förstår ni att detta inte är ironi och att det inte handlar om att förtrycka varken män eller kvinnor? Vi på ManyMen gillar porr och älskar det faktum att par och personer kan dela med sig av sexiga situationer som är både roliga och eggande. Men det ska inte vara ett sådant ägande! Jag får en lite jobbig klump i halsen när jag ser namnet på ett klipp där en tjej och flera killar har sex, för att den insinuerar att hon bara slängs runt. Det gör hon ju inte! Hon njuter av det lika mycket som de andra. Fan, hon får ju till och med mer betalt än killarna också! Så bör det inte finnas båda typerna av porr så att alla kan känna att orgasmerna inte är bortslösade på sexism, utan tillägnade härlighet och njutning?

Jean Hunt

HÄR TESTAR VI RUBRIKEN

Vad ska jag säga om året som passerat? Jag fyllde 20, åkte till andra sidan jorden, fick tusen nya jobb, grät tusen tårar, skrattade tusen skratt, ljög tusen gånger, såg tusen nya ansikten, var utanför, innanför, ovanför tusen gånger. Tappade bort mig själv i all röra och upplevde en smärre identitetskris. Spenderade några månader med intensiv soulsearching. Vissa delar av mitt förut så självklara jag fick förbli borttappade medan vissa delar återfanns. Framtidsångest men framförallt framtidstro. Vad jag än känt, tänkt och sagt kan ingen ta ifrån 2010 det faktum att det har varit ett händelserikt år. Mitt första år i frihet blev precis så som jag önskade när jag sprang ut ifrån gymnasiets dörrar. Jag har varit i upplevelsernas centrum och älskat det, hatat det och varit förvirrad på grund av det. Jag har börjat lägga en grund för det som komma skall och nu återstår det bara att se vad 2011 har att ge.

 

Mina nyårslöften inför 2010 var en hel drös, några har infriats, några glömts bort och några har varit för svåra att hålla. Inför detta år låter löftet väldigt simpelt, men det är inte mindre viktigt för det. Jag lovar 2011 att jag ska känna efter ordentligt och agera utifrån det. Förhoppningsvis tar det mig till något nytt och bättre eller får mig att inse att gräset är grönast där jag redan är. Jag hoppas i alla fall att det för med sig lite klarhet till oss alla.

 

För att avrunda vill jag dela med mig av inget mindre än ett helt fantastiskt youtube klipp som ni säkert också såg i Filip och Fredriks årskrönika i går kväll; låt oss alla någon gång i livet känna samma rena glädje som denna man.

 

E. Bennet

 

 


LITEN RUBRIK

fff

EN RUBRIK

ffffffffff

Välkommen till min nya blogg!