?

Okej kvinnor (och män).
Jag vill ha ett ärligt svar, vad tycker ni egentligen om porr?

/ Lysistrate

Kommentarer
Postat av: jeanne d'arc

Jag tycker att det är nice så länge man vet att alla parter är med på det, inte är neddrogade och det hela ser någolunda naturligt ut, vilket inte ofta händer. PK-porr for the people, men det finns så jävla mycket skit. är fruktansvärt trött på att alla porrfilmer ska sluta med att killen kommer i ansiktet på bruden - what's up with that?

2010-04-08 @ 09:22:57
Postat av: Lysistrate

ja..jag har blivit "sprutad" på två gånger,dock inte i ansiktet, men sak samma det är inte najs.. Mer PK-porr till folket!

2010-04-08 @ 18:43:51
Postat av: Reidar

Jag tycker det är fint, demokratiskt och en symbol för en fri värld, att alla kan se på något som hetsar upp dem, vilken "sjuk" fetish det än råkar vara. Förutsett självklart att porren i fråga avbildar vuxna människor, vilka båda är med på handlingen i fråga.Sen ser jag inte poängen med att moralisera mot folks sexuella fetischism, så länge ingen skadas - på ett sätt de inte önskar, borttaget S&M, tex - finns det enligt mig inget problem med någon som helst porr. De flesta vet ju att porr inte är en avbildning av verkligheten, på samma sätt som t.ex våldsamma datorspel och filmer inte är exakta avbildningar av verkligheten.

Dock bör kanske sexualundervisning vara väldigt central, då kanske framförallt i skolan, eftersom alla inte får det hemifrån. Jag tror inte att den mainstreamporr som idag uppfattas som kvinnoförnedrande skulle försvinna helt, även i ett sexuellt upplyst samhälle, men den bör väl närmast ses som en fetish, och skulle nog inte vara mainstream i detta idealsamhälle.Så - mer utbildning åt folket, och sen kan alla masturbera på bäst de vill!Dock slår det ju inte riktigt sex. Inte alls.

2010-04-08 @ 20:04:55
Postat av: -

håller med föregående talare.

2010-04-10 @ 16:18:29

DINA TANKAR OM INLÄGGET:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas inte)

URL/Bloggadress:

Tanke:

Trackback