Another wasted love story

På väg hem till honom och du håller hans hand som du efter många om och men lyckats få med dig hem från krogen. Imorn fyller han år. Du försöker ignorera det faktum att du fått vänta på honom i timmar, trots planer. Timmar han hellre spenderat med bland andra sitt ex. Det regnar och ni röker och går under samma paraply och pratar om livet och döden och saker är relativt bra trots omständigheterna.

Plötsligt out of thin air droppar han att han antagligen kommer flytta till Oslo snart, att det är ingenting som håller kvar honom här. Skaffa lite cash, miljöombyte liksom. Trött på den här stan. Du fingrar lite förstrött på brownien och födelsedagsljusen du köpt för att överraska honom med när ni kommit fram som ligger i din väska. Du tänker på underkläderna du införskaffat for the occasion och hur nära du varit att till och med raka armhålorna för honom. Du är detta ingenting om håller honom kvar vid den här stan. Du är ingenting och betyder ingenting nu och kommer aldrig betyda någonting. Det faktum att du samma dag insett och accepterat att jo du är nog kär i honom ändå är irrelevant. Att du för första gången på ett och ett halvt år tillåtit dig själv att kanske bli kär i någon ändå är en petitess.

Kärlek är resultatet av ett antal slumpmässiga händelser multiplicerat med hur kärlekskrank du är upphöjt till hur bra sexet är och hur snygg killen är. Den är ett resultat av din egna tanke- och inbillningsförmåga. Den är en produkt av dagens samhälles lyckoideal.

Kärleken är inte besvarad och du förtjänar mer.
Ta dig samman och gå vidare.

Kommentarer
Postat av: Clementine

du förtjänar all kärlek i världen syster.

2010-09-26 @ 02:00:53
Postat av: jd

jag tycker att du borde kört upp brownien i ansiktet på honom

2010-09-27 @ 08:47:48
Postat av: Jean Hunt

Åh min Huckleberry! Fan vad fel det blir ibland! Vältra dig i ilskan ett tag och gå vidare sen. Jävla as han är...

2010-09-27 @ 15:34:46

DINA TANKAR OM INLÄGGET:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas inte)

URL/Bloggadress:

Tanke:

Trackback